Skip to main content

Konferens

På Gård Halltorps Hage erbjuder vi konferens i en rogivande och historisk miljö. Här kan ni konferera och bo upp till 12 personer. För mindre grupper kan vi även skapa helhetslösningar med boende, mat och aktiviteter.

Vill ni boka en inspirerande dagkonferens eller heldag med boende? Kontakta oss på mail för prisförslag och önskemål kring konferensen. Ni kan även hyra hela lanthotellet. Tillsammans kan vi skapa den bästa konferensen, allt i en naturnära miljö.

Frukoststund har guld i mun, så varför inte börja dagen med en härlig lantfrukost i det gamla kalkstenshuset Lövängen, för att sedan inspirera och konferera i Kronolägenheten. Njut av harmonin och de vackra vyerna. Att få ha naturreservatet som närmast granne är en lycka. Tänk att pausa och möta den friska luften och naturen med en walk and talk tillsammans i naturreservatet. Man vandrar ut på spännande leder, rakt in bland de höga träden där solen glittrar mellan löven och där molnen skymtar ovan deras kronor. Att smyga in bland träden är som att smyga in i himlen. Citat av Anders Johansson 

Adress

Gård Halltorps Hage
Landsvägen Halltorp 103
387 92 Borgholm

Kontakt

Info@gardhalltorpshage.se
072-370 20 36


© Gård Halltorps Hage