Skip to main content

Om Gården

Minnen är unika. I varje minne finns något som förgått, men också något som lever kvar. Gård Halltorps Hage är Ölandsgården som andas historia och minnen från förr då det en gång var en bondgård. Här kan man bo och njuta av det lantliga lugnet, där man nästan kan känna doften av nyslaget hö, höra kossornas råmande i ladugården och hästarnas gnäggande i stallet. 

Vi har även lyckan att ha ett av det mest kända naturreservaten på Öland som närmaste omgivning ”kronjuvelen bland lövskogarna”. Reservatet är lättillgängligt med väl markerade strövstigar och sköna sittplatser. Njut av trädens viskningar, blommor, fågelsång och strandängarna.

Med sitt fantastiska läge på Ölands mittpunkt finns även närhet till stränder och ett rikt nöjesliv att tillgå på nära håll.

Som intilliggande granne har vi Halltorps Gästgiveri som med ett brett utbud erbjuder lunch, bistro, pizza och delikatessbutik.

Inom gångavstånd ligger fantastiska VIDA Museum, en bit längre bort ligger populära Kackelstugan och den kända golfanläggningen Ekerum resort.

Adress

Gård Halltorps Hage
Landsvägen Halltorp 103
387 92 Borgholm

Kontakt

Info@gardhalltorpshage.se
072-370 20 36


© Gård Halltorps Hage